ENKEL APPLICERING - SALONGSRESULTAT - HÅLLBART & SKONSAMT
Fri frakt över 450 kr

Vanliga frågor

Om du inte hittar svaret på din fråga är du välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected].  


Köp, Frakt & Returer


Hur kan jag betala i butiken?

Du kan betala säkert i butiken med Klarna, Swish, kort och PayPal.

Hur lång är leveranstiden? 

Vi försöker skicka alla ordrar dagen efter att du har lagt den, och leveranstiden är mellan 1-2 arbetsdagar inom Sverige. OBS: beställningar som har lagts under helgen eller en helgdag skickas tidigast vardagen efter. 

Leveranstiden till andra länder inom EU är ca 4-6 arbetsdagar och till resten av världen ca 7-10 arbetsdagar. Om ett paket behöver gå igenom tullen i ett land kan det ta några extra dagar beroende på destinationslandet. 

Kan jag lägga till/ta bort produkter från min beställning? 

Kontakta oss så försöker vi hjälpa dig dig med det innan din order har skickats. Om ordern har skickats går det tyvärr inte att göra ändringar.

Var är min beställning? 

När du lägger en beställning får du först en orderbekräftelse via e-post, och sen ett till mail som visar att din order har skickats med en spårningslänk.

Kan jag beställa utanför Sverige och tillkommer tull/moms? 

Självklart, vi levererar till de flesta länder. För alla länder utanför Europeiska Unionen kan det tillkomma både moms och tullavgifter (alltså även för Norge och Schweiz). Detta beror helt på reglerna i ditt land, vissa länder använder sig av ett minsta tröskelvärde och andra tar ut avgifter på samtliga beställningar oavsett ordervärde. 

Kan jag returnera en produkt? 

Det går absolut bra att returnera en produkt. Tänk på att produkterna måste vara oanvända, att de ska vara i exakt samma skick som du fick dem och att du ansvarar för frakten och fraktkostnaden. Maila [email protected] så hjälper vi gärna till med en retur.

Jag har kontaktat er via mail men inte fått svar? 

Kolla din skräppost! Vi försöker att alltid svara på mail inom 24 timmar på vardagar och nästkommande vardag under helger. Om du har kollat din skräppost och inte fått svar, skicka gärna ett meddelande till oss via vårt Facebook konto HÄR


Produkter


Är alla produkter veganska? 

Ja, alla våra produkter är 100% veganska och aldrig testade på djur!

Vad är naglarna gjord av för material? 

Våra naglar är gjorda av 100% återvunnen ABS plast.

Är naglarna återanvändbara? 

Ja, alla våra naglar är återanvändbara! Hur många gånger du kan använda dem beror på hur väl du tar hand om dem, hur ofta du har på dig dem och hur länge du har på dig dem.

Hur sätter man på naglarna? 

I varje förpackning får du med ett instruktionsblad och en QR kod du kan scanna med din telefon för att komma till instruktionsvideon. Videon finns även tillgänglig på varje produktsida. Om du är ny till press-on naglar föreslår vi att du börjar här: Guide för press-on naglar.

Hur länge håller naglarna? 

Glue-tabsen som du fäster naglarna med håller vanligen i 1-2 veckor (ibland längre) utan att du behöver byta dom om du applicerat dom korrekt. Känner du att en glue-tab börjar tappa fästet så är det bara att ta bort den och byta ut mot en ny. Själva naglarna är gjorda för att kunna användas flera gånger och hur länge de räcker beror på din livsstil och hur väl du tar hand om naglarna.

Hur tar jag av naglarna? 

Det lättaste sättet är att använda den medföljande orangepinnen och försiktigt trycka in den mellan press-on nageln och din naturliga nagel på sidorna. Du kan då lyfta upp press-on nageln så den lossnar från gluetaben/klisterlappen och plocka bort den från din naturliga nagel med andra handen. Om du har ett Instagram konto kan du se en story på hur det görs här: 
Instagram Video. Om du har ett TikTok konto kan du se en video på det här: TikTok Video.

Vad ingår när jag köper ett par naglar? 

I ett nagelkit ingår allt du behöver för att få perfekta naglar: 24-30 st naglar, 60 st glue tabs, en dubbelsidad nagelfil,  en orangepinne och 2 st alkoservetter.

Hur hittar jag min storlek på naglarna? 

När du passar ut naglarna, tänk på att vrida fingret från sida till sida för att se ifall press-on nageln täcker hela din nagel. Väger du mellan två storlekar rekommenderar vi att hellre välja en storlek som är för liten än en storlek som är för stor.

Vilka former och storlekar finns på naglarna? 

Tillgängliga former är ”Square”, ”Oval”, ”Almond” och ”Ballerina.” Storlekarna vi erbjuder för tillfället är ”Extra Short” och ”Short”. Tänk på att resultatet kommer att bero på både formen och storleken och varierar från person till person. Om du är nybörjare i press-on naglar föreslår vi att du börjar här: Guide för press-on naglar.

Kan jag anpassa naglarna? 

Det går absolut bra att fila naglarna och använda stickers eller nagellack om du vill anpassa eller designa dem efter egen stil. Du kan även klippa till naglarna.

Vad innehåller oljorna för ingredienser? 

Alla ingredienser i oljorna är helt naturliga. Basoljan består av safflorolja, druvkärneolja, jojobaolja, vetegroddsolja och vitamin-E och eteriska oljorna citronmyrten och lavendel beroende på vilken doft du föredrar.


© 2023 Switch Nails