ENKEL APPLICERING - SALONGSRESULTAT - HÅLLBART & SKONSAMT
Fri frakt över 300 kr! Kortare förseningar på 1-3 dagar pga av högt tryck

Om Oss

Hej! Mitt namn är Celina Rydén och jag är grundare av Switch Nails, ett varumärke som erbjuder miljövänliga press-on naglar. Jag har jobbat som professionell nagelterapeut och utbildare i över 18 år, främst med fokus på varumärken och produkter som är utvecklade för certifierade nagelterapeuter.  

Över åren la jag märke till att många av mina kunder letade efter ett snabbare och hållbart alternativ till traditionella behandlingar. Alla människor har helt enkelt inte tid att besöka en salong varje månad och under de senaste åren har det även blivit ekonomiskt ohållbart för många. Utöver det finns det få alternativ för någon som verkligen vill ha ett miljövänligare, hållbart alternativ.

Därför startade jag Switch Nails. Vårt mål är att erbjuda press-on naglar med den bästa kvalitén, som får det att kännas som man spenderat några timmar på salongen. Dom är lätta att sätta på och ta av och funkar perfekt för dig som inte har tid att fixa naglarna ofta, inte får ha fixade naglar p.g.a. ditt jobb, inte har råd att fixa dina naglar på salong eller helt enkelt vill kuna byta din stil ofta.


© 2023 Switch Nails