ENKEL APPLICERING - SALONGSRESULTAT - HÅLLBART & SKONSAMT
Fri frakt över 450 kr

Byten & Returer

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna är du självklart välkommen att byta ut dem eller skicka tillbaka dem och få en återbetalning.


Byten

Skicka ett mail till [email protected] och uppge ditt ordernummer så hjälper vi dig. Vi erbjuder i dagsläget inte fria returer så tänk på att du står för kostnaden själv. Det är viktigt att produkten är oanvänd och i samma skick som när du mottog den. Om det är något fel på din order eller din produkt när du får den står vi för frakten.


Returer

Om en produkt inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera den och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 14 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den så ger vi dig instruktioner på hur du går tillväga. Glöm inte att uppge ditt ordernummer i mailet och tänk på att produkten ska vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den.


Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 10 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats och tiden det tar beror på din valda betalningsmetod. Beloppet som återbetalas gäller inte fraktkostnader utan endast produktkostnader. 

© 2023 Switch Nails