Reviews

Based on 152 reviews
69%
(105)
18%
(27)
9%
(14)
4%
(6)
0%
(0)

Best nails EVER! Will never visit a salon again 👌🏼

The best nails EVER! Will never go back to a salon again 👌🏼

Imponerad!

Var otroligt tveksam då även gelénaglar slits fort på mig. Men efter en vecka med husrenovering, barn, dusch och även all handtvättning så är jag otroligt imponerad av hållbarheten. Har då bara provat den korta varianten men längtar tills jag får prova dom längre!

A
Blackout - Almond
Alexandra Lindqvist
Hållbart, enkelt och prisvärt!

Passar utmärkt för mig som gillar förändring när det kommer till allt, inklusive naglar. 💅🏻 Switch nails är det som gör det hållbart rent ekonomiskt att byta utseendet på naglarna ofta. Mina sitter mellan 2-3 veckor utan större bekymmer. Ibland kan någon enstaka nagel behöva sättas om efter ett tag, men jag tror att det handlar mest om teknik vid applicering. Älskar att de går att återanvända också!

Leveransen har varit snabb och betalningen smidigt. Toppen med flera olika betalningsalternativ.

Skulle däremot önska fler färger och att naglarna fanns både som blanka och matta! Skulle älska svarta matta naglar exempelvis!

Älskar!

Fullkomligt älskar denna design! Så stilren å klassisk.. passar till exakt allt :)
Älskar formen almond i dessa också!
Perfekta

L
Marshmallow - Almond
Linnéa Hansen
Favoriter

Dessa naglar är helt klart mina favoriter! Dom är så fina och enkla så man kan ha dom till vardags men även till fest! :)
Super super nöjd

M
French Ombre Bold - Square
Matilda Johansson

Bästa naglarna och snygga bra längd

Tappar toppfärg

Black french är det snyggaste jag vet. Men tyvärr så skavdes den svarta färgen bort inom 3-4 dagar. Så de går inte att återanvända.

Älskar!

Wow! Fick frågan på jobbet om vilket nagellack jag hade, svarade att det är Switch Nails, de trodde inte på mig! Utan trodde det var mina egna naglar! Så nöjd. Jag tvättar och spritar händerna mycket, men naglarna sitter som berget. Älskar.

Love switch!

Fina med behöver utvecklas lite

Jättefin färg, men man ser allt som ev hamnar under naglarna. Har du dina egna naglar kortare än press on nageln så fastnar damm och skit lätt i limmet och det ser ofräscht ut då det lyser igenom nageln.

Favoriterna

Mina absoluta favoriter. Är på mitt tredje set!
Det enda som är lurigt för mig är att mina nagelbäddar på pekfingrarna har en annan form så naglar sitter sämre mot toppen på nageln, men det är ju mer fel på mig är på produkten - haha! Är grymt att alltid ha fina naglar.

Mycket fina!

Superfina naglar! Har haft den i två veckor och tyvärr har den svarta linjen börjat nötas bort redan, därav 4 stjärnor.
Upplever den neutrala färgen på nageln som lite bättre än den modell som bara är nude, där tycker jag det syns direkt om man får lite smuts under nageln. Här är det inte lika tydligt vilket är tacksamt!

Love the style and easy application 🙌🏻

Så nöjd!

Dessa naglar är toppen. Fin färg & sitter som berget. Efter två veckor tog jag bort dom för att byta färg. Hyfsat lätta att applicera och ta bort även om det inte tog 10 minuter :) men övning ger väl färdighet även här.

Naturliga och perfeka

Bra och naturlig ombre, helt perfekt nyans. Naglarna ser verkligen ut som riktiga salongsnaglar. Enkel applicering!

I
Red My Lips - Square
Ingegerd Andrén
Sommar

Färgen stämmer inte helt med bilderna. I verkligheten drar de lite åt det rödoranga hållet, men passar därför jättebra i sommar. Alltså inte "julröda".

Tycker jättemycket om denna sort av press-on naglar. Lätta att ta av och på. Bra längd att börja med och är lite mer praktiska. Jättefin glans. Hållbara. Ser proffsiga ut.

I
Glazed donut - Square
Ingegerd Andrén
Jättenöjd

Färgen stämmer överens med bilderna. Jättefin och passar till det mesta. Lagom i längd och bra att börja med. Perfekt till vardags. Lätta att ta av och på. Har inte blivit repiga efter en veckas användning.

Square

Sååå fina! Håller också så länge, har haft de i 1,5 vecka än så länge och de håller lika bra som i början! Känns också som att de inte förstör naglarna! Får många komplimanger🤍

Perfect!

I love that I can change whenever I want! 😍

F
Red My Lips - Almond
Fanny Holmertz
Nöjd!

Var skeptisk men mina har suttit på i 2 veckor nu. Städat/diskat som vanligt och har två små barn. Släpper lite högst upp i kanten vid nagelbanden nu, vilket gör hårtvättning lite jobbigare då håret fastnar där. Annars inget att anmärka på.

Toppbetyg!

Med en icke-existerande jämn C-kurva på 9/10 naglar har jag haft problem med att hitta press-on naglar som passar - de har antingen gjort ont eller inte fäst alls. Men dessa sitter bekvämt och snyggt. Är man noga med förarbetet (tvätta, sprita och ev. rugga upp ytan på ens egen nagel) så sitter de här superbra! Att nageln på pekfingret (på dominerande hand) släpper tidigare än resterande naglar tycker jag inte är något konstigt alls (då snackar vi om 5 dagar). Men det går snabbt och lätt att applicera nageln på nytt. Ännu ett plus är att jag upplever minimal skada på mina egna naglar. Jag kommer definitivt hålla mig till Switch Nails till döddagar :)

L
Blackout - Square
Louice Persson
Över förväntan!

Efter 3 (!) veckors användande valde jag att ta bort naglarna, och vissa satt fortfarande som berget. Trots detta ser mina naturliga naglar fina ut och har växt under denna tid! Perfekt för en sporadisk nagelbitare med känsliga naglar. Själva borttagningen av klistret var lite tråkigt, men gick bra. De använda är fortfarande fina men lite mindre glansiga nu, vilket inte är konstigt med tanke på hur mina veckor sett ut! Har tagit dansklasser inkl golvträning, gjort krävande riggningsjobb på teater med hantering av massa olika material, borstat skitiga hästar i fällningstider och tagit flera långa varma bad förutom mer vardagliga uppgifter som tex matlagning. Riktigt imponerad och rekommenderar starkt!

Superfin färg + form!

Så nöjd med naglarna! Älskar färgen och de sitter som berget trots mycket kontakt med vatten (har också småbarn hemma). Önskar också fler färger i den här modellen, så användbara till vardags!

H
Glazed Donut - Oval
Helena Häggblad
Fantastiska!

Så sjukt snygga och med ett otroligt proffsigt utseende. Superenkelt att applicera, sitter som berget och enkla att forma. Jag valde att forma dem lite efteråt och det var väldigt enkelt. Bara längtar tills det kommer in fler färger i oval!!