Reviews

Based on 291 reviews
68%
(199)
19%
(56)
10%
(28)
3%
(8)
0%
(0)
M
Marshmallow - Almond
Maria Andersson
Snygga

Är väldigt nöjd med dessa, snygga och fräsch färg

S
Champagne Cat Eye - Almond
Sofie Westermark
Helt ok

Helt ok, färgen var lite tråkig.

Fina men mer rosa i verkligheten

Fina men mer bubbelgumsrosa i verkligheten.

I
Outline French - Almond
Ingela Karlsson
Naglar

Naglarna ser naturliga ut och sitter bra i upp till 2 veckor.

Helt underbart enkelt & snyggt ❤❤❤

Köpte mina första Switch boxar redan i December -23 men inte testat förrän nu- De är så snygga 😍 Beställde ballerinas (pga att den passformen ska funka bäst för välvda naglar enligt hemsidan) först men de är för långa. Jag är för osäker för börja fila i dem så de ha blivit liggandes. Bestämde mig för att testa med square istället. Passformen är inte optimal om man har välvda naglar men funkar. Jag kommer fila ner mina ballerina vid tillfälle nu när jag känner mig säkrare på nagelns material etc. Tilläggas kan att Switchs videotutorials är helt otroligt bra & tydliga. Oavsett- de är så enkla att applicera & otroligt snygga.Förstår hypen totalt 😊😍🤗

E
Gluetabs (5 pack)
Ellen Kroon
Mycket bra och fina!

Älskar hur salongsfina naglarna blev som slutresultat! 🤩 de sitter fint och har suttit fast även vid dusch, vilket naglar inte brukar göra, mycket uppskattade naglar! Skulle dock velat att det var lite fler gluetabs med i paketet bortsett från att jag beställde fler, samt fler alkoholservetter, men annars älskar jag dem.

M
Blackout - Square
Maria Wyon
Positivt överraskad

Jag är jättenöjd med färg och form på naglarna. Man måste fila bort en liten plastpigg i spetsen på varje nagel ( något som är kvar efter de tilverkades) innan man använder dem. Sitter mycket bra.

A
Mauve About You - Square
Amy Ann-marie Yvonne Engdahl

Så snygga och så lätta att montera😊

Superbra!!

Fin färg

Fin färg och härligt med matt. För att få full pott hade det behövts lite bättre motstånd mot missfärgning, annars supernöjd!

Nöjd

För en nagelbitare som jag var detta räddningen för mig. Är väldigt nöjd med naglarna, lätta att applicera. Lite svårt att bli väck det gamla limmet från de egna naglarna men stort plus för att man kan återanvända press-on naglarna om och om igen 🫶🏻

Supernöjd

Har provat mina första Switch Nails.
De satt i nästan 3 veckor och skulle ha suttit längre om jag inte tagit bort dem. Dom satt väldigt bra.
Mina riktiga naglar var väldigt fina under och var inte påverkade negativt alls, snarare positivt då de blivit långa och fina.
Har beställt flera naglar och flera kommer det att bli.

Snygg färg och hållbara

Ser otroligt naturliga ut på, fin nude färg. Inte synts någon smuts igenom som vissa upplevt, men är noga med att bara täcka nageln med gluetabsen. Fin hållbarhet, tog av självmant efter 1 vecka.

M
Mauve About You - Square
Maria Abnersson
Love it

Enkelt, snabbt och snyggt

A
Casual Coral - Almond
Ann-Sofie Söderbergh
Underbar korallig sommarfärg

Grymt bra press-on-naglar i härlig korallig sommarfärg.

Hållbara o snygga naglar
Ska beställa flera ….

Har gjort naglar på salong i massor av år men bestämde mig för att testa Switchnails för att spara tid. Jag ska erkänna att jag var skeptisk först men är positivt överraskad! Snygga hållbara naglar. Att förbereda den egna nageln är oerhört viktigt för ett hållbart resultat. Trodde nog inte att jag skulle överge salongen men nu har jag gjort min andra beställning hos er 😊

M
French Ombre - Almond
Mirjana Ristic
Så nöjd

Så nöjd med naglarna, de håller super bra och är lätta att sätta på🤩

Över förväntan

Bra och enkla men skulle önska några fler av varje i mellanstorlekarna då mina egna naglar är ganska så lika i bredd. Annars var de jättebra!

Switch Nails does it again

Åh vad denna produkt uppskattas! Har tidigare köpt french (och många andra naglar) i de andra färgerna. Men dessa passade mig helt perfekt. Jag älskar att det är en varmare ton i färgen. Det passar min medium varm hudton mig perfekt! TACK för att ni skapar naglar i olika färger och toner. Ni är BÄST!!

Haft mina naglar nu en vecka på semester med bad i både pool och hav, forsränning och andra aktiviteter. Sitter som berget och inget skav. Otroligt positivt överraskad.

A
Casual Coral - Square
Annelie Bergman
Härlig färg

Härlig färg

Ser lite plastiga ut

Naglarna (Mauve About You) är snygga vid första anblicken, men när man tittar närmare ser och känns de rätt plastiga tyvärr. Jag testade innan de glansiga Red My Lips som såg och kändes mycket mer naturliga. Dessa naglar upplever jag har dessutom en sämre passform och är dessutom inte numrerade på undersidan.

Snygga & hållbara!

Provade Switch Nails (Red My Lips) för första gången och är riktigt imponerad, både av det snygga resultatet (ser naturliga ut) och att de höll sig kvar så länge! De satt kvar i 1,5 v tills jag jag valde att ta bort de pga min egen nagelutväxt. Klarade testet med diskning, träning, bad och bastu. Jättenöjd! :)

Hög kvalitet

Naglarna är otroligt fina och av hög kvalitet! Sitter bra i minst två veckor med prep enligt instruktioner och tämligen "oförsiktig" användning. Lätt och snabbt att applicera. Ser ut som nya efter första användningen, lätt att göra rent och använda på nytt. Otroligt prisvärt alternativ till salongsgjorda naglar och minst lika snyggt resultat. Är så imponerad och rekommenderar dessa till ALLA! Dessa är så enormt mycket bättre än andra märken på lösnaglar jag testat. Helt fantastisk produkt!