Byten & Returer

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna är du självklart välkommen att byta ut dem eller skicka tillbaka dem och få en återbetalning.

Byten

Skicka ett mail till info@switch-nails.com och uppge ditt ordernummer så hjälper vi dig. Skicka inte tillbaka något utan att ha kontaktat vår kundtjänst. Vi erbjuder i dagsläget inte fria returer så tänk på att du står för kostnaden själv. Det är viktigt att produkten är oanvänd och i samma skick som när du mottog den. Om det är något fel på din order eller din produkt när du får den står vi för frakten.

Returer

Om en produkt inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera den och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 30 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den så ger vi dig instruktioner på hur du går tillväga. Skicka inte tillbaka något utan att ha kontaktat vår kundtjänst. Glöm inte att uppge ditt ordernummer i mailet och tänk på att produkten ska vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. .

Frakt

Om du vill göra en retur eller ett byte så kommer du att få instruktioner för hur du returnerar din produkt och var den ska skickas via vår kundtjänst. Vi hjälper dig med en returfraktsedel och den kostar 32 kr och kommer dras av från din återbetalning. Du kan även välja att skicka via valfri fraktmetod till oss men är då själv ansvarig för att se till att paketet är spårningsbart då vi inte kan hjälpa dig med din retur/byte om paketet inte kommer fram till oss. Ditt ordernummer måste finnas med i paketet för att vi ska kunna koppla rätt retur till rätt kund. Returnera aldrig en produkt utan att först ha kontaktat kundtjänst på info@switch-nails.com.

Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 10 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats och tiden det tar beror på din valda betalningsmetod. Beloppet som återbetalas gäller inte fraktkostnader utan endast produktkostnader.