Bewertungen

Based on 505 reviews
72%
(366)
17%
(87)
8%
(42)
2%
(10)
0%
(0)

Gillar! Även om den rosa nyansen helt försvinner efter två användningar (ca 3 veckor totalt). De är numera vit/gula i ton och färgen är helt bortnött längst ut på tipparna. ☺️

Fina naglar på minuter

Prisvärda naglar som går att återanvända och för tillfälliga tillfällen

Fina men något långa

De är fina på, men skulle önska dem något kortare. De heter short men är faktiskt ganska långa. Annars bra kvalitet och lätta att hantera.

S
French Oval - Oval
Sari Kandel Carlström
Ser ut som lösnaglar

Sitter bra och lätta att fästa. Men ser mer ut som lösnaglar. Till skillnad av Square French Micro och Red My Lips Oval som jag använt innan.

Över förväntan! Tog en stund att göra första gången när jag skulle hitta rätt storlekar. Har nu skrivit upp vilka gluetabs och naglar jag ska ha så nästa gång kommer det säkert gå på 10-15 minuter.

J
French Ombre - Almond
Jennifer Krussgård
Super smidig att använda

Lätt att applicera så snygga naglar. Har fått så många kommentarer om mina naglar, många undrar vilken salong man går till.

T
Red My Lips - Oval
Triinu Reimaa
Väldigt fin form och färg!

Smalnar av lite för snabbt för oss med långa nagelbädd. Kanske får testa ballerina och fila ner till oval istället?

L
French Ballerina Warm - Ballerina
Liv Clementson Granler
bra

de var enkla att sätta på, sitter bra, inte ramlat av trots att jag haft de flera dagar och de är fina

Över förväntan

Snygga naglar, funkade problemfritt att sätta dit och har hållit i 10 dagar än så länge. Ingen tendens till glapp eller så.

Snygga

Härligt blåskimrande naglar. Älskar 😍

Smidigt!

Så praktiskt och fina!
speciellt jag som jobbar inom vården

C
Outline French - Almond
Carina Lundgren
Super love both modell. Alamond and ballerinan.

Will order many more nails. I wish the glutape was stronger, my nail is easy to take off and i see when a use water they are very easy to take off whitout Any alcohol .

M
Blue Cat Eye - Almond
Marielle Andersson
Underbar

Så fina!!
Längre än jag trodde men superfina ♥️

Fantastiskt

Så fina

A
Pink Cat Eye - Almond
Ann Catrine Sjöholm
Naglar

Tycker klister kuddarna är lite små. Fanns inga som passade mina tummar riktigt. Annars bra

A
Pink Cat Eye - Almond
Alicia Persson
Obsessed !

Älskar dem! Fin form och färg, har fått så många komplimanger också. Blev så glad i dem att jag beställde den andra modellen i blå, så ser fram emot att få testa dem.

Har haft dem i ca 1 vecka nu och behövt göra om 2 naglar. Men jag tror inte att det har något med kvaliteten att göra. Tror kanske att det är lite nytt för mig så jag är inte helt van vid att sätta på dem, samt att mandelformen kanske inte är den form som naturligt passar bäst till mina naglar.

Fantastiskt

Äntligen har jag snyggaste naglarna!! Kommer aldrig mer gå till nagelsalong och betala dyra pengar efter o ha testat dessa!!

Sååå fina

Supernöjd. Bra att det fanns så många storlekar att välja mellan. Sitter bra på nageln.

L
Blue Cat Eye - Almond
Lemonia Vallin
Beroendeframkallande

Har man en gång börjat, kan man inte sluta.
Så bra är Switch Nails.
Blue Cat Eye är mitt nyaste inköp.
Såååå nöjd.

M
In the Mood For Nude - Square
Marit Walter Qvick
Älskar! 😍

Första gången, så det tog en timme...
Tyckte det var svårt att se gluetabsen o få loss dom, men blir väl bättre efter några gånger...superläckra och sitter så bra!
Rekommenderar verkligen! ❤️

Super snygga !

Sååå fina!

Hållbara och fina!

Dessa naglar med metallic finish är grymma! De är slitstarka och kan användas flera gånger om! Har ett set utav French ombre också som är riktigt snygga, men där nöttes färgen bort på spetsarna så de kommer inte kunna återanvändas på samma sätt tyvärr.

Magiska press-on naglar

Är så nöjd med mina press-on naglar! Färgen är magisk och glittrar fint i solen. Fått många komplimanger för dessa naglar. Bättre än så här blir det inte ❤️‍🔥😍
Ta och beställ flera paket då de tar slut snabbt!

Holder godt

Jeg har indtil nu haft mine negle på i 7 dage, og de sidder stadig godt, så jeg er virkelig imponeret. Jeg har små børn, så det bliver mange håndvaske om dagen + sædvanlige bade og hårvask. Inden jeg tog neglene på, brugte jeg en dehydrator på min egen negl sammen med alkoholservietten. Jeg har ikke forsøgt uden dehydrator, så jeg ved ikke, om det har betydning i forhold til holdbarheden.
Jeg har klippet og filet neglene til uden problemer. De var lidt lange, og jeg kan godt lide et lidt mere hjemmelavet look, da de ser mere naturlige ud, hvis de ikke er 100 procent perfekte i formen.

Nöjd

Nöjd, enkelhet, snyggt, bra hållbarhet