För detaljerade instruktioner, se videon ovan eller följ steg-för-steg guiden nedan.

Lyft nagelbrickan från asken, ta ut alla verktyg och placera allt framför dig.

Tvätta och torka dina händer noggrant. Dina naturliga naglar ska vara helt fria från nagelprodukter.

Tryck försiktigt tillbaka dina nagelband med hjälp av orangepinnen.

Använd filen och rugga försiktigt upp ytan på din naturliga nagel. Ta bort eventuellt damm och naturliga oljor med alkoholservetten.

Du kan också förkorta dina naturliga naglar i detta skede. Rör ej naglarna efter att de har steriliserats!

Välj de naglar som passar dina naturliga naglar bäst och placera dom framför dig.

Viktigt: Siffran på undersidan av press-on nageln ska alltid sitta längst ut vid tippen och inte vid nagelbandet.

Välj en Gluetab (klisterlapp) som passar din nagel, och täcker så mycket yta som möjligt utan att röra huden. Placera sedan klisterlappen över den naturliga nageln, utan att ta bort skyddsfilmen för att hitta en bra passform. Du behöver oftast välja en klisterlapp som är större än du tror.

Ta bort plastfilmen på ena sidan, fäst klisterlappen på din nagel och gnugga den genom att använda fingret och orangepinnen. Dra sedan av den täckande filmen.

Tips: Använd en pincett. Du kan också använda orangepinnen, tryck den försiktigt mellan skyddsfilmen och klisterlappen, lossa den när den väl sitter på nageln.

Applicera nageln på din dominerande hand först. Placera nageln vid basen av din (naturliga) nagel och tryck in den lite under nagelbandet. Vik ner den, håll och tryck i ca 10-20 sekunder. Gör tummarna sist. Det ska inte göra ont! Om så är fallet måste du gå upp storlek eller prova en annan form.

Använd till sist filen för att fila till eller fila bort eventuella ojämnheter längst ut på nageltippen.

Nu är du klar!

Kom ihåg att spara dina naglar när du tar av dom, de är återanvändbara!

FAQ

Hur länge sitter naglarna?

Med korrekt applicering och passform så kan dina Press-on naglar sitta i upp till 1-2 veckor. Känner du att en Gluetab börjar tappa fästet så är det bara att ta bort den och byta ut mot en ny. Efter 2 veckor rekommenderar vi att fästa nya Gluetabs även om de sitter kvar på dina egna naglar. Själva naglarna är gjorda för att kunna användas flera gånger och hur länge de håller beror på din livsstil och hur väl du tar hand om naglarna.

Hur tar jag av naglarna?

Det enklaste sättet är att använda den medföljande orangepinnen. Tryck försiktigt in pinnen mellan press-on nageln och din naturliga nagel på sidan. Dra pinnen fram och tillbaka på båda sidorna tills nageln lossnar. OBS! Slit inte bort naglarna, jobba mjukt och försiktigt.

Vad ingår när jag köper ett par naglar?

I ett nagelkit ingår allt du behöver för att få perfekta naglar: 24-30 st naglar, 60 st Gluetabs, en dubbelsidad nagelfil, en orangepinne och 2 st alkoservetter.

Hur hittar jag min storlek på naglarna?

När du passar ut naglarna, tänk på att vrida fingret från sida till sida för att se ifall Press-On nageln täcker hela din nagel. Prova utan Gluetabs för att hitta rätt passform men ha i åtanke att mellan Press-On nageln och din naturliga nagel så ska Gluetaben få plats. Det ska aldrig göra ont att ha på sig Press-On naglar, då har du med största sannolikhet tagit en för liten storlek.

Kan jag anpassa naglarna?

Det går absolut bra att klippa naglarna, fila naglarna eller använda stickers och nagellack om du vill anpassa eller designa dem efter egen stil. Det som är värt att tänka på är att nagellacksborttagning innehåller ämnen som är gjorda för att lösa upp plast och kan även lösa upp designen på Press-On nageln. Därför kan vi inte garantera att de återgår till sitt ursprungliga skick. Använd inte aceton eller nagellacksborttagning som innehåller aceton då det garanterat kommer förstöra finishen.

BEHÖVER DU HJÄLP?

På Switch Nails får du alltid
hjälp av en professionell nagelterapeut