Byten & Returer

Om du inte är nöjd med de mottagna produkterna är du självklart välkommen att byta ut dem eller skicka tillbaka dem och få en återbetalning.

Returer

Om en produkt inte motsvarade dina förväntningar kan du returnera den och få pengarna tillbaka. Kontakta oss inom 30 dagar från att du mottagit produkten och informera om att du önskar lämna tillbaka den så ger vi dig instruktioner på hur du går tillväga. Skicka inte tillbaka något utan att ha kontaktat vår kundtjänst. Glöm inte att uppge ditt ordernummer i mailet och tänk på att produkten ska vara oanvänd och i samma skick som när du mottog den. När vi mottar din retur så återbetalar vi produktens värde inom 10 dagar arbetsdagar. Frakt återbetalas ej.

Byten

Vid byten vill vi att du returnerar produkten, för att sedan lägga en ny beställning på det du önskar istället! Detta för att du ska få din nya produkt så snabbt som möjligt! Det tillkommer frakt på din nya order.

Frakt

Om du vill göra en retur så kommer du att få instruktioner för hur du returnerar din produkt och var den ska skickas via vår kundtjänst. Vi hjälper dig med en returfraktsedel och den kostar 32 kr och kommer dras av från din återbetalning. Du kan även välja att skicka via valfri fraktmetod till oss men är då själv ansvarig för att se till att paketet är spårningsbart då vi inte kan hjälpa dig med din retur/byte om paketet inte kommer fram till oss. Ditt ordernummer måste finnas med i paketet för att vi ska kunna koppla rätt retur till rätt kund. Returnera aldrig en produkt utan att först ha kontaktat kundtjänst på info@switch-nails.com. Om vi kan se att en ny order är lagd från ditt konto när vi mottar din retur så bjuder vi på returkostnaden!

Återbetalning

Vårt mål är att hantera returen inom 10 arbetsdagar från att den mottagits på vårt lager. Summan återbetalas till dig inom 30 dagar från att returen har hanterats och tiden det tar beror på din valda betalningsmetod. Beloppet som återbetalas gäller inte fraktkostnader utan endast produktkostnader.