ENKEL APPLICERING - SALONGSRESULTAT - HÅLLBART & SKONSAMT
Fri frakt över 300 kr

Instruktioner & Guide

Ny till Press-On naglar? Det kan se svårt ut för någon som aldrig testat, men oroa dig inte - det är ett snabbt och enkelt alternativ till vackra naglar! Ta din tid första gången du applicerar naglarna så kommer du märka att det går väldigt smidigt och snabbt ju vanare du blir.

Storlek på naglarna

Du får 12-15 olika storlekar i varje förpackning beroende på vilken form du valt.
Du får 2 av varje storlek, totalt blir det 24-30st press-on naglar i varje förpackning.

Former på naglarna

Våra naglar finns i 4 st former:
* Extra Short Square - Fyrkantiga med ett naturligt utseende. Fungerar till de flesta naglar och plattare naglar.
* Short Oval - Ovala med en mjukt rundad tipp. Fungerar till de flesta naglar.
* Short Almond - Mandelformade med en mjukt spetsig tipp. Fungerar till de flesta naglar.
* Short Ballerina - Vår längsta form som smalnar av och slutar tvärt vid tippen. Passar till normala och längre nagelbäddar. Fungerar också till väldigt välvda naglar.

Tänk på att formen av press on nageln kommer att påverka passform då de längre naglarna har en högre apex och en skarpare C-kurva. 


Applicering

1. Tvätta dina händer, torka noggrant och rengör dina naglar med den medföljande alkoservetten. 

2.  Skjut försiktigt tillbaka dina nagelband med den medföljande orangepinnen.

3. Välj de press-on naglar som bäst passar dina naturliga naglar genom att lägga press on nageln på din naturliga nagel utan någon glue-tab. Lägg sedan alla press-on naglar i rad så du enkelt vet vilken du ska sätta på vilket finger. Under varje press on finns en siffra och den siffran ska alltid vara ut mot tippen av nageln, alltså inte mot nagelbandet. Tips: om du är mellan två storlekar, välj den mindre storleken. Det ska dock aldrig klämma eller göra ont. Välj då hellre en större storlek. 

4. Välj de glue-tabs som bäst passar din naglar. Täck så mycket yta av din nagel som möjligt utan att komma utanför nageln på sidorna. När du mäter ut glue-tabs, lägg arket ovanför dina naglar och böj dem för att se hur de kommer sitta på varje nagel. 

5. Dra av filmen på glue-tabsen, ta av den du valt och fäst den på din nagel genom att pressa och gnugga in den ordentligt (ta ej av den sista plastfilmen än, den kommer i nästa steg). OBS: börja alltid med din icke-dominanta hand och applicera på din dominanta hand först.

6. Dra av plastfilmen på varje glue-tab en i taget när de sitter på dina händer, och fäst press-on nagel på glue-taben. Börja med att trycka in press-on nageln precis under ditt nagelband och vik över på din naturliga nagel. Pressa ner och håll i ca 10-20 sekunder samtidigt som du massera ner. 

7. Som ett sista steg, fila till tippen med den medföljande filen för att få en perfekt form. 


Tips nr 1: Alla glue-tabs är numrerade på arket. Om du sparar din storlek på varje nagel kommer det att bli mycket lättare nästa gång du vill applicera naglar. Detta gäller även press-on naglarna. Om du kollar på undersidan av varje nagel vid tippen ser du en liten siffra som representerar en storlek. Spara dina storlekar på glue-tabs och naglar genom att anteckna det någonstans och ta en bild med din telefon. 

Tips nr 2: Du kan fila ner kanterna på dina naturliga naglar innan du sätter på press-on naglarna och buffa dina naglar lite genom dra den medföljande filen från basen vid nagelbanden upp till nageltippen. Det går också bra att fila till press-on naglarna och du kan även måla dem och sätta på stickers om du vill. 


Om du har några frågor eller om du har någon feedback är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected]

© 2024 Switch Nails