ENKEL APPLICERING - SALONGSRESULTAT - HÅLLBART & SKONSAMT
Fri frakt över 450 kr

Instruktioner & Guide

Ny till Press-On naglar? Det kan se svårt ut för någon som aldrig testat, men oroa dig inte - det är ett snabbt och enkelt alternativ till vackra naglar! Ta din tid första gången du applicerar naglarna så kommer du märka att det går väldigt smidigt och snabbt ju vanare du blir.

Storlek på naglarna

Våra naglar finns för närvarande i 2 st storlekar:
* Extra Short: tillgängliga i Square.
* Short: tillgängliga i Almond, Oval och Ballerina.

Former på naglarna

Våra naglar finns i 4 st former:
* Square: fyrkantiga, minimalt rundade vid tippen.
* Oval: ovala, rundade vid tippen.
* Almond: mandelformade, spetsigare vid tippen.
* Ballerina: mandelformade i basen men avkapade vid tippen.

Tänk på att formen av en nagel påverkar utseendet och den uppfattade storleken. En Oval nagel som är Short  kan upplevas som lite mindre än en Almond nagel som är Short för att den andra är mer spetsig vid tippen. 


Applicering

1. Tvätta dina händer, torka noggrant och rengör dina naglar med den medföljande alkoservetten. 

2.  Skjut försiktigt tillbaka dina nagelband med den medföljande orangepinnen.

3. Välj de press-on naglar som bäst passar dina naturliga naglar genom att mäta dem från sida till sida. Plocka bort press-on nageln från tejpen och lägg den på din naturliga nagel för att mäta. Lägg sedan alla press-on naglar i rad så du enkelt vet vilken du ska sätta på vilket finger. Tips: om du är mellan två storlekar, välj den mindre storleken. 

4. Välj de glue-tabs som bäst passar din naglar. Täck så mycket yta av din nagel som möjligt utan att komma utanför nageln på sidorna. När du mäter ut glue-tabs, lägg dem ovanför dina naglar och böj dem för att se hur de kommer sitta på varje nagel. 

5. Dra av filmen på glue-tabsen, ta av den du valt och fäst den på din nagel genom att pressa och gnugga in den ordentligt (ta ej av den sista plastfilmen än, den kommer i nästa steg). OBS: börja alltid med din icke-dominanta hand och applicera på din dominanta hand först.

6. Dra av plastfilmen på varje glue-tab en i taget när de sitter på dina händer, och fäst press-on nagel på glue-taben. Börja med att trycka in press-on nageln precis under ditt nagelband och vik över på din naturliga nagel. Pressa ner och håll i ca 10-20 sekunder samtidigt som du massera ner. 


Tips nr 1: Alla glue-tabs är numrerade på arket. Om du sparar din storlek på varje nagel kommer det att bli mycket lättare nästa gång du vill applicera naglar. Detta gäller även press-on naglarna. Om du kollar på undersidan av varje nagel vid tippen ser du en liten siffra som representerar en storlek. Spara dina storlekar på glue-tabs och naglar genom att anteckna det någonstans och ta en bild med din telefon. 

Tips nr 2: Du kan fila ner kanterna på dina naturliga naglar innan du sätter på press-on naglarna och buffa dina naglar lite genom dra den medföljande filen från basen vid nagelbanden upp till nageltippen. Det går också bra att fila till press-on naglarna och du kan även måla dem och sätta på stickers om du vill. 


Om du har några frågor eller om du har någon feedback är du alltid välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected]

© 2023 Switch Nails